FI | EN
Checkout - Oma maksutapa kaikille

Toimitusehdot etämyynnissä

Nämä toimitusehdot ovat voimassa vain www.juntulanluomutila.fi tai www.juntulan.fi sivujen kautta tehdyissä tilauksissa.

Tilausten toimitusaika

Tuotteiden valmistus aloitetaan tilauksen jälkeen. Toimitusaika on yleensä 1-5 arkipäivää.

Mikäli jokin tuote loppuu tai jotain tuotetta ei voida esim. raaka-aineen loppumisen vuoksi valmistaa, otamme yhteyttä.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan postin tai matkahuollon välityksellä sovitulla tavalla. Kulloinkin voimassa olevat toimituskulut näkyvät tilauksen yhteydessä.

Maksuehdot

Nettitilaukset maksetaan etukäteen tilisiirrolla, postiennakolla tai Checkout :n kautta.

Checkout -palvelun maksuehdot

Palautusoikeus etämyynnissä

Tuotteet ovat elintarvikkeita ja niitä ei voi kierrättää joten niillä ei ole palautusoikeutta. Poikkeuksena mahdolliset vialliset/väärät tuotteet. Palautustilanteissa ota aina ensin yhteytta puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät sivun alalaidasta.

Mikäli tuotteessa on joku vika, puuttunut lähetyksestä tai se on rikkoontunut kuljetuksessa ota yhteyttä niin lähetämme uuden.

Postista tai Matkahuollosta paketin noutamatta jättäminen ei ole palauttamista.

Juntulan Luomutilan tietosuojalauseke

Juntulan Luomutilalla käytetään tervettä järkeä näissäkin asioissa, joten lopputekstin lukeminen on vapaaehtoista.

Tämä tietosuojalauseke koskee sivuilla juntulanluomutila.fi ja juntulan.fi (”Sivusto”) sekä oston ja muiden yhteydenottojen yhteydessä puhelimessa tai muuten kerättyjen henkilötietojen tallentamista ja käyttöä. Täältä löydät tietoa muun muassa siitä, mitä henkilötietoja kerätään, mihin niitä käytetään ja mitä oikeuksia sinulla on. Juntulan Luomutila tmi, y-tunnus: 1273367-4 on vastuussa tietojen käsittelystä ja vastaa tarvittaessa kysymyksiin. Yhteystiedot:

tilaus@juntulanluomutila.fi

0407583166

Juntulanlammentie 42

87930 Sakmijärvi

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Kun teet ostoksia sivustolla tai puhelimitse, joudut monessa tilanteessa antamaan seuraavat tiedot:

Nimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Toimitusosoite

Näiden tietojen tallentaminen on oston edellytys. Ostojen ja muiden yhteydenottojen yhteydessä tallennamme myös seuraavat:

Ostohistoria, muun muassa minkä tuotteen tai palvelun ostit ja milloin ostin sen

Palvelun tila, palveluhistoria, palautukset, reklamaatiot, maksuhistoria.

Kun olet luonut sivustolle käyttäjäprofiilin, voit kirjautua sisään käyttäjänimelläsi ja salasanallasi, kun haluat tehdä sivustolla ostoksia. Joidenkin tuotteiden ostaminen edellyttää kirjautumista. Kun luot käyttäjäprofiilin, tarvitsemme seuraavat tiedot:

Henkilötiedot

Postiosoite

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Kun luot profiilin, sinulla on mahdollisuus valita, haluatko saada uutiskirjeen. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen sähköpostilla saamasi uutiskirjeen alaosassa olevan linkin kautta. Jos päätät osallistua kampanjaan, käyttäjäkyselyyn jne. tämä saattaa tarkoittaa, että annat vielä muita tietoja, kuten sukupuolen, syntymäajan, harrastukset jne. sen mukaan, mitä kyseisessä kampanjassa tai käyttäjätutkimuksessa kysytään. Osallistuminen tällaisiin tutkimuksiin on vapaaehtoista. Voimme vastaanottaa tietoja yhteistyökumppaneilta ja toimittajilta postituslistojen ylläpitämisen sekä markkinointikampanjoiden yhteydessä. Vastaanottamamme tiedot voivat perustua todennäköisyyksiin, kuten kotitalouden todennäköiseen kokoon ja ikään. Käytämme niin kutsuttuja evästeitä ja vastaavia tekniikoita, jotka tuottavat tietoja, joita käytämme parantaaksemme sivuston käyttökokemuksia sekä muihin analysointi- ja tilastointitarkoituksiin. Näitä tietoja käytetään yleisellä tasolla, mutta joitain tietoja voidaan käsitellä keräyshetkellä henkilötietoina, kuten IP-osoitetta. Tietojen keräämisestä evästeiden avulla kerrotaan tarkemmin alla olevassa kappaleessa 7.

1. Henkilötietojen käsittelyä koskeva lainsäädäntö

Henkilötietojen käsittelyä koskeva säädöstö rajoittaa mahdollisuutta käsitellä henkilötietoja määrittämällä, mitä pidetään laillisena perusteena henkilötietojen keräämiselle ja käytölle (Käsittelyperuste). Tietosuojaa koskevat säännöt merkitsevät sitä, että henkilötietoja pääsee käsittelemään, kun se on tarpeellista, jotta voidaan täyttää sitä henkilöä koskeva sopimus, jonka henkilötietoja käsitellään. Toimimme ensisijaisesti sinun kanssasi tekemämme sopimuksen pohjalta. Lisäksi osa tietojen keräämisestä perustuu antamaasi suostumukseen. Suostumusta pyydetään markkinointitiedusteluissa, käyttäjätutkimuksissa, kampanjoissa jne. Joidenkin tietojen käsittelyn tarkoituksena on analysoida ja kehittää palveluitamme ja sivustoamme, ja laillinen oikeutemme käyttää henkilötietoja on vahvempi kuin yksittäisen asiakkaan kokema haitta.

2. Mihin käytämme henkilökohtaisia tietojasi?

Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

Myyntiin liittyvien velvollisuuksien täyttäminen: Tämä tarkoittaa, että täytämme velvollisuutemme sinulle asiakkaana. Tämä koskee toimituksia, asiaankuuluvaa palvelua, asiakasseurantaa ja kysymyksiin vastaamista sekä voimassa olevien säännösten mukaisten velvollisuuksiemme täyttämistä.

Asiaankuuluvat neuvot, seuranta ja tarjoukset: Käytämme henkilötietojasi voidaksemme antaa sinulle asianmukaista neuvontaa ja seurantaa ja tarjotaksemme sinulle jo meiltä ostamiisi tuotteisiin ja palveluihin liittyviä tuotteita ja palveluita.

Asiakasprofiilin luominen: Voimme luoda asiakasprofiilin ostohistoriasi ja käytettävissä olevien tietojen perusteella ja käyttää sitä uutiskirjeiden, tuotetietojen, räätälöidyn markkinoinnin ja ostoanalyysien pohjana.

Käyttäjäprofiilien hallinta: Meillä on pääsy käyttäjäprofiilisi, jotta voimme hallita yhteystietojasi. Tarvitsemme pääsyn profiiliisi myös nähdäksemme mahdollisen suostumuksesi vastaanottaa uutiskirjeemme sekä osallistumisesi kampanjoihin ja vastaaviin.

Jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme: Riippuen siitä, mitä asia koskee ja mitä kautta otat meihin yhteyttä (puhelimella, sähköpostilla vai naamatusten), meillä voi olla tarve tietää, kuka olet, minkä tuotteen olet ostanut, osoitteesi tai puhelinnumerosi. Keräämme ne tiedot, jotka tarvitsemme auttaaksemme sinua.

Reklamaatiot ja korjaukset: Jos teet jostain tuotteesta reklamaation tai pyydät meitä korjaamaan tai vaihtamaan tuotteen, tarvitsemme yhteystietosi kirjataksemme reklamaation tai vaihdon.

Palveluiden ja turvallisen toiminnan kehittäminen: Voidaksemme kehittää palveluitamme ja tarjotaksemme mahdollisimman hyvän ja turvallisen sivuston, meidän on muun muassa kerättävä tilastoja esimerkiksi trafiikista, ostoista ja käyttäytymisestä sivustolla. Meillä saattaa myös olla tarve hankkia tietoa väärinkäytöksistä ja saatamme ryhtyä toimenpiteisiin niiden estämiseksi. Käytämme mahdollisimman pitkään yleistason tietoja.

Digitaalinen markkinointi: Jos olet antanut nimenomaisen suostumuksen, käytämme sinusta keräämiämme henkilötietoja lähettääksemme sinulle tarjouksia ja tietoja tuotteistamme. Käytämme tässä yhteydessä muun muassa tietoja aiemmista ostoistasi antaaksemme sinulle tarjouksia, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Voit milloin tahansa ilmoittaa meille, ettet enää halua tällaisia yhteydenottoja ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Kampanjat ja tutkimukset: Jos päätät osallistua tutkimukseen, kampanjaan tai kirjautua sivustolle, pyydämme sinua antamaan henkilötietoja, kuten nimen, osoitteen ja/tai puhelinnumeron. Tarkoituksena on tunnistaa sinut, jos esimerkiksi voitat palkinnon.

Ulkopuolisten toimittajien käyttö: Jos tilaat ulkopuolisia palveluita, meillä voi olla tarve jakaa toimittajalle yhteystietojasi ja muita olennaisia sinusta rekisteröimiämme tietoja.

3. Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?

Joissain tapauksissa muilla yrityksillä on pääsy henkilötietoihisi:

Yhteistyökumppanit: Luovutamme henkilötietoja Villiuute Oy:lle, Pasi Suuriniemi tmi:lle, esimerkiksi asiakaspalveluun liittyvissä tilanteissa. Vastaanottaja ei käytä jakamaamme tietoa muuhun tarkoitukseen kuin edellä kohdassa 3 on mainittu.

Toimivaltainen viranomainen: Henkilötietojasi voidaan joissain erityistapauksissa toimittaa asiaankuuluvalle toimivaltaiselle viranomaiselle. Tietoja toimitetaan ainoastaan, jos se on tarpeellista voimassa olevien lakien ja sääntöjen mukaisesti.

4. Pääsy ulkomailta

Siinä tapauksessa, kun Juntulan Luomutila tmi käyttää EU:n/ETA:n ulkopuolella toimivaa alihankkijaa, me huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta EU:n säännösten mukaisesti, esimerkiksi Euroopan komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita käyttäen, EU-US Privacy Shield sopimuksen tai muun vastaavan säännöksen mukaisesti.

5. Kirjautuminen sosiaalisten medioiden kautta

Jotta sinun olisi mahdollisimman helppoa kirjautua sivuillemme, voit kirjautua Google-, Facebook- tai Twitter-tilin kautta. Huomaa, että jos päätät kirjautua näiden tilien kautta, sovelletaan kyseisen palvelun henkilötietoja koskevia ehtoja mahdollisesta henkilötietojen keräämisestä tai evästeiden käytöstä, silloin kun olet kirjautuneena sisään.

6. Evästeiden käyttö jne.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käyttökokemusta. Eväste on tekstitiedosto, joka verkkosivustolla käynnin yhteydessä lisätään selaimen muistiin. Sinulla on mahdollisuus estää tällaisten evästeiden tallentaminen selaimellesi. Useimmat nykyaikaiset selaimet (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera jne.) on määritetty hyväksymään evästeet automaattisesti, mutta voit halutessasi muuttaa asetuksia siten, että evästeitä ei hyväksytä. Evästeiden poistaminen selaimestasi estää sivustoa toimimasta optimaalisesti. Tämä johtuu siitä, että useimpien käyttämiemme evästeiden tarkoitus on huolehtia siitä, että sivusto toimii kunnolla, että se esimerkiksi muistaa, mitä olet lisännyt ostoskoriin. Hyödynnämme myös muita välineitä kuin evästeitä kerätäksemme tietoja IP-osoitteesta, käyttämästäsi selaimesta, laajakaistan tarjoajasta, käyttöjärjestelmästä, sivustolla käynnin päivämäärästä ja kellonajasta sekä joitakin tietoja siitä, miten navigoit sivustolla. Käytämme näitä tietoja analysoidaksemme trendejä, jotta voimme tehdä sivustosta entistä käyttäjäystävällisemmän. Näet täydellisen listan käyttämistämme evästeistä tästä linkistä.

7. Poistaminen

Juntulan Luomutila poistaa sinua koskevat tiedot lainsäädännön mukaisesti. Ostoja koskevat tiedot poistetaan pääsääntöisesti, kun tietoja ei ole enää tarvetta säilyttää vastataksemme asiakaskyselyihin ja reklamaatioihin, ellemme tarvitse tietoja täyttääksemme muita lainmukaisia tarkoituksia. Verolainsäädännön ja muun lainsäädännön vaatimusten mukaisesti saatamme joissain tapauksissa tallentaa tiettyjä tietoja pidemmäksi ajaksi. Joissain tapauksissa on aiheellista henkilötietojen poistamisen sijasta muuttaa henkilötiedot anonyymeiksi. Anonyymeiksi muuttamisella tarkoitetaan sitä, että kaikki tunnistettavat tai mahdollisesti tunnistetavat tiedot poistetaan tallennettavasta tiedostosta.

8. Oikeudet

Juntulan Luomutila arvostaa palautettasi. Tästä näet, mitä oikeuksia sinulla on ja voit ottaa ne käyttöön ottamalla meihin yhteyttä tästä

Suostumuksen peruuttaminen:Jos olet antanut suostumuksen vastaanottaa meiltä tarjouksia tuotteista ja palveluista, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen. Voit helposti peruuttaa tilauksen jokaisesta lähettämästämme yhteydenotosta. Suostumuksen voi myös peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Tietojen tarkastaminen:Sinulla on oikeus nähdä, mitä henkilötietoja olemme sinusta keränneet.

Oikaisun pyytäminen tai tietojen poistaminen:Voit myös pyytää meitä korjaamaan tallentamiamme virheellisiä tietoja sinusta tai pyytää meitä poistamaan henkilötietosi. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan täyttämään pyyntösi poistaa henkilötietosi. Emme voi kuitenkaan tehdä sitä, jos tietojen säilyttämiseen on painava syy, esimerkiksi se, että meidän täytyy tallentaa tiedot oikeaksi todistamistarkoituksessa. Monet tiedot on kuitenkin mahdollista poistaa. Voit esimerkiksi milloin tahansa poistaa profiilisi.

Valitus tarkastusviranomaiselle: Jos et hyväksy tapaa, jolla käsittelemme henkilötietojasi, voit lähettää kantelun Tietosuojavaltuutetun toimistoon.

9. Muutokset

Saatamme tehdä muutoksia tähän tietosuojalausekkeeseen esimerkiksi siksi, että muutamme sivuston rakennetta tai toimintoja. Jos teemme merkittäviä muutoksia, ilmoitamme tästä sivustolla.

tech
Juntulan
Juntulanlammentie 42
FI-87100, Kajaani
FINLAND
puh. (040) 7583 166
tilaus (at) juntulanluomutila.fi
Y-tunnus: 1273367-4
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com