Havredryck 0,5 ltr

Startsidan > DRYCK, TE

Havredryck 0,5 ltr
Havredryck 0,5 ltr
Havredryck 0,5 ltr
Havredryck 0,5 ltr
Havredryck 0,5 ltr
Havredryck 0,5 ltr
Manufacturer
Juntulan luomutila
EAN
6418158000027
3,95 €
st

Havredryck är gjord av undersökt, rent grundvatten och bekämpningsmedelsfri odlad havre.

Valmistusprosessi perustuu kainuulaiseen perimätietoon ja nykyaikaiseen, pitkälle vietyyn tekniikkaan, joka mahdollistaa juoman säilyvyyden ilman lisäaineita.
Luonnon omana hoitokeinona kaura hivelee hellästi ärtynyttä vatsaa, rauhoittaa ja sallii syvän unen iltayöstä. Se, jos mikä laukaisee stressiä! Juoma on ilmatiiviisti pakattu ja säilyy pitkiäkin aikoja jopa huoneenlämmössä. Avaamisen jälkeen suosittelemme jääkaapissa säilyttämistä.

Kaurajuomaa käytetään jano-, ruoka-, urheilu-, aamu- ja iltajuomana.
Tyhjään vatsaan nautittuna kaura on hellävarainen. Paasto, dieetti sekä jotkut muut ruokien ja juomien rajoittamispyrkimykset edistyvä helpommin ja yksinkertaisemmin kaurajuoman avustuksella.

Urheilijat, joiden vatsa joutuu kovalle koetukselle urheilusuoritusten aikana, ja henkilöt joilla on ns. stressivatsa, voivat nauttia kaurajuomaa. Esimerkkikuuri, "Kahdenviikon kolesterolikuuri Kowalskin tapaan" on saavuttanut USA:ssa suosion. Siinä kauran käyttö kaikin mahdollisin tavoin on tuottanut hyviä tuloksia mm. kolesterolipitoisuuden alenemisena. Toisin sanoen, kaurajuoma on sydämmen asia.

Aina on oikea aika aloittaa puhdistautuminen kaurajuomalla. Siihen tarvitaan vain kaurajuomaa ja puhdasta vettä. Puhdistamisen tärkein sääntö on; "Ei harmeja eikä hermoilua". Kaurajuomien nauttiminen aamulla, keskipäivällä ja illalla hälventää näläntunnetta ja on miellyttävää vatsalle. Lisäksi riittävä nesteen nauttiminen on hyväksi. Yhdeksän päivän kuuri antaa keholle oikean puhdistuksen. Kuurin lopettamisen yhteydessä on hyvä aloittaa uudet syömis- ja juomistavat. Kaurajuoma helpottaa muutosta.
Ainekset: vesi, kaurauute ,hiilidioksidi.

tech

Customers Also Bought

Neljänhiljan hiutale 500 g
fyra konrflingor... 
2,21 €
tech
Juntulan
Juntulan luomutila
Juntulanlammentie 42
FI-87100, Kajaani
FINLAND
(040) 7583 166
tilaus (at) juntulanluomutila.fi
1273367-4
Paytrail